18 december 2020
Eigenlijk is het bakken van macarons helemaal niet zo moeilijk. Het is gewoon een kwestie van even het hoofd erbij houden, vooral met de suikersiroop. Het komt allemaal niet op de minuut nauwkeurig en als je siroop ineens 120 °C is, laat je hem gewoon iets langer uitborrelen voordat je hem toevoegt aan het eiwit. Probeer het gewoon want deze popjes zijn allerliefst!
16 december 2020
Waarschijnlijk blijft de komende Kerst meer in je herinnering dan veel andere kerstdagen. Dan is het fijn als je er ook wat leuke herinneringen aan hebt. Daarom wat tips om toch een feestgevoel te creeëren tijdens de feestdagen.
14 december 2020
Eerst sneeuwden de witte vlokjes nog bijna onzichtbaar uit de loodgrijze lucht, nu zijn ze ineens heel groot geworden. Steeds wrijft Lars met zijn mouw het beslagen raam weer helder, zodat hij goed zicht heeft op de tuin.
12 december 2020
Om maar gelijk met de deur in huis te vallen: ik ben niet heel actief in het thema duurzaamheid. Ik associeer duurzaamheid met veel gedoe. En ik houd niet van gedoe.
11 december 2020
Desserts die je van tevoren maakt zijn te gek. Deze diepvriesklassieker ziet er fantastisch uit, is superlekker, en omdat het een kruising is tussen een Summer Pudding en een Arctic Roll, heeft hij de wauw-factor.
4 december 2020
Voor in de kerstboom of gewoon om gelijk op te eten. Deze klassieke kerstkransjes met amandelschaafsels zijn altijd geliefd!
2 december 2020
Velen van ons smachten naar extra gezelligheid door corona. Zodoende beginnen al veel mensen extra vroeg met Kerst(decoraties)
In deze blog geven we leuke tips om eenvoudig je huis in kerstsferen om te toveren.
1 december 2020
Speciaal voor onze trouwe lezers hebben we daarom dit gratis online Kerst magazine gemaakt.
30 november 2020
Je kunt er niet omheen. We leven in een rare tijd. Er zijn veel dingen die we als vanzelfsprekend beschouwden maar nu eigenlijk helemaal niet meer zo vanzelfsprekend zijn.
27 november 2020
Wat hoort er nu nog meer bij Sinterklaas dan gevuld speculaas. Bekijk snel dit recept hoe je het kunt maken.
25 november 2020
In deze gekke tijd van corona, werken we veelal thuis. Om thuis en werken niet in elkaar te laten versmelten, zijn hier elke handige ideeën om je eigen thuiswerkplek te creëren zonder dat je hoeft te beschikken over heel veel ruimte.
20 november 2020
We komen al een klein beetje in de kerstsfeer met dit heerlijke recept. De truc bij dit gerecht zit ‘m in het feit dat je ingrediënten van topkwaliteit gebruikt.
18 november 2020
Een van mijn favoriete ingrediënten om in huis te hebben is rauwe honing. Ik houd er van om het ’s ochtends in mijn thee te hebben en ik gebruik het ook in mijn melk als ik last heb van een zere keel. Maar ik gebruik het vooral om mijn huid te verzorgen.
13 november 2020
Zaterdag komt Sinterklaas weer in ons land. Ben jij ook zo nieuwsgierig hoe Sinterklaas het rondom corona heeft opgelost? Het zal er allemaal dit jaar wel wat anders uit zien.
Vandaag een lekker recept om zelf speculaasjes te maken.
11 november 2020
Droogbloemen zijn terug van weggeweest en je kunt er de leukste dingen mee maken. Zo laat ik je vandaag zien hoe je de droogbloemen mooi onder een stolp kunt zetten!