Passievrucht – cheesecake-ijs

10 juli 2020
Delen via:

Het beste van twee lievelingen: passievrucht-cheesecake-ijs. We zijn gek op cheesecakes en maken ze dan ook zeker tien keer per jaar, voor een feestje of gewoon zomaar. Maar je maakt ons ook gelukkig met het uitlepelen van een passievrucht op een doordeweekse dag. Toen we dit recept van Marleen Visser tegenkwamen, was er dan ook geen twijfel om dit recept meteen te maken. We did it en wat denk je? Hemel op aarde!

ijsIngrediënten

Voor 7 bollen ijs. Bereidingstijd: 30 minuten Wachttijd: 20 minuten In de vriezer: 2 uur (met ijsmachine) of 8 uur (zonder ijsmachine)

  • 1 x recept voor Yoghurtijsbasis
  • passievruchten, pulp eruit geschept
  • 2 el water
  • 3 el suiker
  • 1 el extra vierge olijfolie
  • 200 g roomkaas
  • 100 g shortbreadkoekjes of zandkoekjes, in kleine stukjes gebroken

Bereiding

Wil jij weten hoe je dit heerlijke ijsje maakt? Kijk voor de bereiding op:

Food and Friends

 

Dit recept komt uit IJS van Marleen Visser

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *