Pompoen met burrata en pesto

14 augustus 2020
Delen via:

Leonie ter Veld: “Normaal maak ik dit gerecht in de oven, maar op de barbecue krijgt de pomoen nét even een toffere smaak.”

pompoenIngrediënten

Voor 4 personen. Bereidingstijd 1 uur.

  • 2 Hokkaido pompoenen
  • 1 bol burrata
  • 1 el pijnboompitten
  • beetje cayennepeper
  • olijfolie

Voor de dressing:

  • 30 gr verse basilicum
  • 50 ml olijfolie
  • 1 el pijnboompitten
  • snuf zout – peper

Tools 

  • hitteschild
  • gietijzeren rooster
  • ook handig: een hakmolen
  • houtskool voor lang bbq’en

Bereiding

Wil jij weten hoe je dit gerecht maakt? Kijk voor de bereiding op:

Food and Friends

Dit recept komt uit Gruwelijk Grillen van Jan Schulte en Leonie ter Veld

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *