PUUR!bullet journal Plan je dag-boek deel 3

26 augustus 2020
Delen via:

Stille tijd.

Lukt het jou om af en toe een momentje voor jezelf te pakken en uit te bijbel te lezen.  Ik merk dat ik soms niet weet waar ik moet beginnen of wat ik dan moet lezen. Vaak is de tijd ook schaars dus dan is het fijn om een soort voorbeeld te hebben waar je mee aan de slag kan. 

In het PUUR! Bullet journal staat een mooie voorbeeld, waarmee je aan de slag kan met je stille tijd. Na dit voorbeeld is nog voldoende ruimte om zelf je eigen manier te ontdekken.

Stillte tijd

Gratis download


PUUR! Bullet journaling

Bullet JournalPlan je dag-boek

Bullet journaling is in! Niet alleen kun je er je dagelijkse afspraken in kwijt, maar ook maandelijkse doelen, lijstjes, to-do’s en nog veel meer. In dit bullet journal ‘Plan je dag-boek’ van Marjolein Feenstra vind je praktische uitleg, mooie quotes en veel voorbedrukte pagina’s om zelf in te vullen. Ook staan er in dit bullet journal leuke voorbeeldpagina’s ter inspiratie. Je mooiste Bijbelteksten, reizen die je nog wilt maken, dankpunten: je legt het allemaal vast in dit journal. ‘Plan je dag-boek’ maakt het leven overzichtelijker en brengt rust en ruimte in je hoofd.
Eerder verscheen van Marjolein Feenstra het ‘PUUR! Hoe was je dag-boek’.
 

https://issuu.com/vbku/docs/puur_bullet_journal_marjolein_feens

 

Bestel dit boek voor €14,99

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *