Recept: chili con carne in zoete aardappel

17 oktober 2021
Delen via:

Chili con carne, maar dan nét even anders. We delen weer een heerlijk recept met je!

Loïc van Impe, auteur van Zot van koken: ‘Een makkie. En ik denk dat iedereen er verzot op zal zijn.’

Ingredienten

Voor 4 personen

Bereiding 20 minuten

  • 4 zoete aardappelen
  • olijfolie
  • 500 gr gemalen rundvlees
  • 2 uien
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 snufje kaneel
  • 1 koffielepel chilipoeder
  • 1 koffielepel gerookte-paprikapoeder
  • 2 eetlepels komijnzaad
  • 1 snufje suiker
  • 1 runderbouillonblokje
  • 2 blikken tomatenstukjes
  • 1 blik kidneybonen
  • 100 gr zure room
  • 1 limoen

Bereiding

Benieuwd hoe je deze chili con carne in zoete aardappel maakt? Kijk voor de bereiding op:

Food and Friends

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *