Recept: Chocolade-pistache fudgecake

16 april 2021
Delen via:

Weer een heerlijk en makkelijk recept, deze keer iets lekkers voor bij de thee: chocolade-pistache fudgecake.

Je hebt wel zin om een cake te bakken, maar je wilt niet de hele middag in de keuken staan? Dan heb je met dit recept voor een chocolade-pistache fudgecake direct een goede te pakken! 

Ingredienten

Voor 16 vierkantjes (bereiding 30 minuten + koeltijd):

  • 400 g gezoete gecondenseerde melk
  • 50 g boter
  • 375 g pure cacao nibs (of fijngehakte chocolade (ten minste 64% cacao)
  • 1 theelepel vanille-extract
  • 125 g crème fraîche
  • 240 g pistachenoten, grofgehakt

vierkante bakvorm van 23 x 23 cm, ingevet en de bodem en wanden met bakpapier bekleed

Bereiding

Wil je weten hoe je deze heerlijke en makkelijke chocolade-pistache fudgecake maakt? Kijk voor de bereiding op:

Food and Friends

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *