Recept: Sneeuwpop macarons

18 december 2020
Delen via:

Eigenlijk is het bakken van macarons helemaal niet zo moeilijk. Het is gewoon een kwestie van even het hoofd erbij houden, vooral met de suikersiroop. Het komt allemaal niet op de minuut nauwkeurig en als je siroop ineens 120 ┬░C is, laat je hem gewoon iets langer uitborrelen voordat je hem toevoegt aan het eiwit. Probeer het gewoon want deze popjes zijn allerliefst!

Ingredi├źnten

Voor 20 – 25 stuks:

macaronsMacarons:

  • 150 g amandelmeel
  • 150 g poedersuiker
  • 110 g eiwit (van circa 3 eieren)
  • 150 g fijne kristalsuiker
  • 2 el geraspte kokos
  • 100 g frambozenjamGarnering
  • zwarte of donkerbruine garneerstift
  • mini-smarties
  • zure matjes

Dit is je bakgerei:

  • Ronde uitstekers van 3 cm en 1 cm doorsnede
  • Zwarte stift
  • Staande keukenmixer
  • Keukenthermometer
  • Spuitzak met gladde spuitmond (circa 8 mm doorsnede)
  • Paletmes
  • Zeef

Bereiding

Wil jij weten hoe je deze leuke sneeuwpoppen maakt? Kijk voor de bereiding op:

Food and Friends

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *