Recept: spinaziekroketjes

3 juli 2021
Delen via:

Deze week delen we van Food and Friends een recept voor spinaziekroketjes. Ze zijn makkelijk om te maken en smaken heerlijk!

Fatima El Irani: ‘Deze spinaziekroketjes at ik ooit eens op een terras. Ik vond ze zo lekker dat ik ze thuis met succes heb nagemaakt! Een smeuïge vulling van aardappel en spinazie met een lekker krokant jasje.’

Ingredienten

Voor 15 stuks

Bereidingstijd 40 minuten + 30 minuten koelen

  • 500 g aardappels
  • 100 ml warme melk
  • 1 eetl. boter
  • 1 theel. zout
  • theel. zwarte peper
  • 1 eetl. olijfolie
  • 300 g spinazie à la crème (diepvries)
  • 200 g bloem
  • 2 eieren
  • 200 g paneermeel
  • 500 ml zonnebloemolie, om in te frituren

Wil je weten hoe je deze spinaziekroketjes maakt? De uitleg voor de bereiding vind je hier:

Food and Friends

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *