Recept: Winterbombe met chocolade en kersen

11 december 2020
Delen via:

Desserts die je van tevoren maakt zijn te gek. Deze diepvriesklassieker ziet er fantastisch uit, is superlekker, en omdat het een kruising is tussen een Summer Pudding en een Arctic Roll, heeft hij de wauw-factor.

Ingrediƫnten

chocoladeVOOR 12 PERSONEN
20 MINUTEN PLUS INVRIEZEN

  • 2 bakken vanilleroomijs van 500 g van goede kwaliteit
  • 1 kg panettone
  • 125 ml vinsanto
  • 3 volle el frambozenjam van goede kwaliteit
  • 100 g kersen op siroop uit een pot
  • 75 g gekonfijte clementines (of ander fruit)
  • 1 clementine of mandarijn
  • 50 g gepelde pistachenoten
  • 300 g pure chocolade (70%) van goede kwaliteit
  • 25 g boter

Bereiding

Wil jij weten hoe je dit heerlijke dessert maakt? Kijk voor de bereiding op:

Food and Friends

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *