Silhouetten maken

2 september 2020
Delen via:

Voor als je echt iets unieks op je muur wilt: vereeuwig jullie gezinssilhouetten. Alleen de hoofden, hoofd en romp, of zelfs van top tot teen. Origineler en grappiger dan een fotoshoot, en lekker goedkoop. Bij het resultaat dat je op de foto’s ziet hoort de volgende werkbeschrijving:

  1. Zorg dat je een beamer hebt en plaats deze tegenover de plek waar je wilt gaan tekenen.
  2. Vraag of het gezinslid in kwestie in een bepaalde pose op een tafel(tje) wil gaan staan. (Bij weigering, koop hem of haar om met het een of ander.)
  3. Teken zo vlug als je kunt zijn of haar omtrek met potlood op de muur.
  4. Vraag vriendelijk doch dringend of diegene zich wil verwijderen. (Bij de volgende stappen wil je namelijk niet gestoord worden.)
  5. Trek het potlood over met een merkstift, zodat je vanaf een afstand kunt beoordelen of het wordt zoals je het wilt. (Is het niet naar je zin, werk het dan nog even bij. Misschien heb je de goedkeuring van het gezinslid in kwestie nog even nodig.)
  6. Kleur het silhouet in met je favoriete muurverf. NB. Door te spelen met de afstand van de beamer kun je het formaat van de silhouetten bepalen. Ik heb gekozen voor ware grootte.

silhouet

 

Uit MamAgenda 2020 van Annemarie van Heijningen 

 


PUUR!vandaag boekentip

silhouetDe MamAgenda 2021’ is een creatieve, inspirerende must-have agenda voor alle moeders en moeders-in-spé. Met de vertrouwde 3 x R, maar dan net een beetje anders: rust, ruimte en relatie.

De inhoud is met zorg samengesteld door Annemarie van Heijningen-Steenbergen (schrijver, spreker en columnist) en stoer en basic vormgegeven.

Met: speelse ideeën voor (geloofs)opvoeding, no-nonsense-tips voor kinderfeestjes, mamakrabbels, moederquotes, voldoende notitieruimte, praktische lijstjes en tijdbesparende huishoudtips.

Bestel de agenda voor €14,99

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *