Vreemdste nieuwsberichten van afgelopen week

1 september 2018
Delen via:

Er zijn altijd van die vreemde nieuwsberichten waarvan je je afvraagt of de wereld opeens de andere kant is op gaan draaien. Zo absurd of twijfelachtig. We zetten de drie vreemdste nieuwsberichten van de afgelopen week even op een rij.

Vreemdste nieuwsbericht 1: Orka met graafmachine gered

Orka: de vreemdste nieuwsberichten
Foto: ad.nl

De Argentijnse Marine heeft een Orka gered met een graafmachine. Ze hebben het ding, zo hop, het water in gereden en de orka eruit getakeld. Hier zijn ze twee dagen mee bezig geweest! In een net hebben ze de orka omhoog getild met de graafmachine en even verderop weer losgelaten.

Zie film op nu.nl

Vreemdste nieuwsbericht 2: Auto aangehouden met 50 kilo chocolade

Zaterdag reden er drie mannen met 50 kilo chocola over de A2 Helaas konden de inzittenden van de auto geen verklaring geven waarom ze zoveel chocola meehadden en zijn ze aangehouden in verdenking van mobiel banditisme.

Mobiel banditisme houdt in dat daders in onze winkels producten stelen die erg duur zijn in het thuisland. Het is mogelijk dat het dat is, of iemand had gewoon heel veel honger 🙂

Vreemdste nieuwsbericht 3: Fan rent podium Beyoncé op en wordt niet vervolgd

Je bent een beetje verdwaasd af en toe, zeker als je niet helemaal sober meer bent. Maar om dan een podium op te rennen tijdens de concert is nog steeds een beetje vreemd. Gelukkig wordt de man niet vervolgd door de twee wereldberoemde zangers. Maar het is wel triest wat verdovende middelen met je kunnen doen.

Tochhhh… Zijn er veel mensen die beweren dat dit helemaal niet echt gebeurt is. Een actie die in scene gezet is, zodat het alleen maar een slimme marketing truc is. Wel of niet waar? Het is vreemd dat de man niet vervolgd wordt. Maar is het dan ook niet meer echt?


Hoe was je dag? Wat was niet leuk vandaag? Waar dank je God voor vandaag? Schrijven kan helpen bij het onthouden van mooie herinneringen. Dit PUUR!-invulboek van Marjolein Feenstra staat vol met leuke vragen over je dagelijks leven en geeft je de gelegenheid om lijstjes te maken, foto’s te plakken en even stil te staan.   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *