Vriendschap vieren

1 februari 2020
Delen via:

Februari, de maand van de liefde. Op 14 februari is een speciale dag uitgeroepen. Valentijnsdag. Een steeds meer commerciële wordende dag en niet iedereen zal er iets mee doen. Maar toch is mooi om deze dag eens iets speciaals te doen voor iemand van wie je houdt. 

Dat kan toch ook op een andere dag of elke dag? Hoor ik je misschien denken. Dat kan zeker! Maar hoe vaak vergeten we het niet, hoe vaak worden we opgeslokt door het gewone drukke leven. 

Dus ik zeg neem deze maand eens wat extra de tijd om iets speciaals te doen voor iemand van wie je houdt. 

Bij PUUR!vandaag besteden we ook extra aandacht aan de liefde. Niet alleen de liefde tussen man en vrouw, maar we vieren de liefde in de vriendschap! Deze hele maand zal dit thema voorbij komen op PUUR!vandaag.  Blogs over vriendschap, of vriendschap binnen je huwelijk. Leuke boekentips met het thema vriendschap. Leuke DIY of andere tips. 

We hopen dat je het met veel plezier zal lezen en jouw vriend of vriendin ook wat extra in het zonnetje zet deze maand. 

Om alvast even in te komen.

Vriendschap

Vriendschappen, zijn heel belangrijk en kunnen enorm verrijkend zijn in ons leven. Soms houden vrienden je een spiegel voor. Hoe ga jij daar mee om?

https://www.puurvandaag.nl/lifestyle/vriendschap/

10 soorten vriendschappen die elke vrouw nodig heeft.

Vriendschap geeft ons emotionele en spirituele support die andere relaties ons niet kunnen geven en vriendschap helpt ons om te leven in plaats van alleen te bestaan. Het is moeilijk om te overleven zonder vrienden.  Hier zijn 10 soorten vriendschappen die elke vrouw nodig heeft. Ook al zullen we deze lijst met eigenschappen niet in een persoon kunnen vinden, verschillende vrienden hebben met deze eigenschappen is van grote waarde!

vriendschap

https://www.puurvandaag.nl/lifestyle/10-soorten-vriendschappen-die-elke-vrouw-nodig-heeft/

DIY cadeautjes voor vriendinnen

vriendschap

https://www.puurvandaag.nl/lifestyle/diy-cadeautjes-voor-vriendinnen/


PUURvandaag! boekentip

vriendschapZolang ik jou heb van Susan Crandall is een historische roman die zich afspeelt in het Mississippi van de jaren zestig, en is zeer geschikt voor liefhebbers van Een keukenmeidenroman en Spaar de spotvogel. In de zomer van 1963 loopt de negenjarige Starla weg bij haar strenge oma in Mississippi. Ze wil naar Nashville, waar haar moeder naartoe is gegaan om een beroemd zangeres te worden, toen Starla nog maar drie jaar was. Op een eenzaam landweggetje krijgt het meisje een lift van Eula, een zwarte vrouw die in haar eentje onderweg is met een blanke baby. Tijdens de reis, die haar leven voorgoed zal veranderen, begint Starla te beseffen wat het werkelijk betekent om familie te hebben.

Een coming-of-ageverhaal en tegelijk een schitterende vertelling over moed en vriendschap.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *