Vriendschap

28 mei 2019
Delen via:

Vriendschappen, zijn heel belangrijk en kunnen enorm verrijkend zijn in ons leven. Soms houden vrienden je een spiegel voor. Hoe ga jij daar mee om?

Het verwijt van een vriend is oprecht, de kus van een vijand al te hartelijk
Spreuken 27:6

Hartsvriendinnen zijn schatten, maar ze hebben ook een vervelend trekje: ze durven de vinger op de zere plek te leggen. Au…of beschouw jij dit als een leermoment?

Koester je hechte vriendschappen. Je vindt niet zomaar iemand die je feilloos doorheeft en toch met je om wil blijven gaan!

Een vriend die je lelijke spiegel voorhoudt is meer waard dan een kennis die zegt wat je wilt horen (bron: onbekend)

 

Ik vond een erg leuk nummer van Bruno Mars over vriendschap. Hoe je er voor elkaar mag zijn. Een nummer waar je vrolijk van wordt, maar je ook ontroerd.

Lees ook deze blog eens: 10 soorten vriendschappen die elke vrouw nodig heeft

 


PUUR! Boekentip

In Weet je wel hoe mooi je bent gaat stijl- en lifestylecoach Hanneke in op alle redenen waarom je mooi bent. Ze legt uit wat mooi zijn inhoudt, vertelt over haar eigen worsteling met haar zelfbeeld en over vele andere vrouwen die zij heeft begeleid om te leren zien hoe mooi ze zijn. Daarbovenop geeft Hanneke een heleboel praktische tips over styling en kleding. Na het lezen van ‘Weet je wel hoe mooi je bent’ weet je hoe mooi je bent én kun je dat nog beter kunt laten zien. Want schoonheid is er om te vieren!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *