Waar gaan jouw ogen van stralen?

8 oktober 2020
Delen via:

Ruim 3 jaar geleden zat ik in een heel nare periode. Ik had veel stress van mijn werk en ik wist dat ik daar niet meer op mijn plek zat. Mijn jongste dochter hield mij al maanden uit mijn slaap en ik voelde mij diep ongelukkig. Niet dat ik dat liet weten hoor. Nee, voor de buiten wereld was ik de vrolijke vrouw. Maar van binnen voelde ik mij brak en letterlijk misselijk. En dat was soms ook van mijn gezicht af te lezen. Vooral van mijn ogen…

In de bijbel noemt Jezus de ogen ook wel ‘de kaars van het lichaam’ (Matt. 6:22). Als ik mensen in de ogen kan kijken, dan geeft mij dat een gevoel van openheid en vertrouwen. Maar als mijn lichaam ‘brak en misselijk’ is, zal dat ook zichtbaar zijn in mijn ogen. Die stralen dan niet…

Toen ik zoekend en biddend naar ander werk ging kijken en ik bij de opleiding tot kleurconsulente uitkwam, twijfelde ik sterk. Of eerlijk gezegd; super spannend om iets totaal anders te gaan doen. Het enige wat mijn man zei:’ Je ogen gaan er van stralen, dus gaan’. En ondanks dat het pittig is om een eigen bedrijf neer te zetten in combinatie met een gezin, voelt het van binnen zo ontzettend goed en stralen mijn ogen!

Maar zoals beloofd zou ik je ook iets vertellen over de kleur van je ogen. Gewoon even lekker praktisch. Een hele eenvoudige en doeltreffende manier om meer accent op je ogen te leggen en ze te laten stralen. Om jou te laten stralen en jouw ogen ook kaarsen van je lichaam te laten zijn.

Mijn tip: draag de kleur van je ogen dichtbij je gezicht!

De kleur van je ogen kun je altijd dragen. Deze kleur zal je altijd een gezonde en uitgeruste uitstraling geven. Draag de kleur wel in de buurt van je gezicht. Sokken in de kleur van je ogen heeft weinig effect.

Draag jouw oogkleur in oorbellen, een sjaal of muts, een blouse, shirt of jasje.

Ik weet zeker dat je het met plezier zal dragen!

Laat je mij weten welk item jij hebt gekocht of graag draagt in de kleur van je ogen?


PUUR!vandaag boekentip

ogenIn ‘Laat je zien!’ deelt Rachel Hollis een welverdiende schop onder je kont uit: verstop je niet langer achter de leugens over jezelf! Je bent vaak zelf de enige die erin gelooft, dus daar kun je nog beter vandaag dan morgen mee stoppen. Met eerlijke zelfspot en reflectie behandelt Rachel in elk hoofdstuk van deze speed read een veelvoorkomende leugen en geeft ze drie scherpe, praktische tips. Je hoeft niet eerst af te vallen, succesvoller te worden of een man te vinden om een leuk mens te zijn. Laat je zien!

 

Bestel dit boek voor €19,99

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *