Winnaars fotowedstrijd ‘stilte’

6 februari 2019
Delen via:

De winnaars van de fotowedstrijd met het thema ‘stilte’ zijn bekend! We hebben een heel aantal mooie foto’s van onze lezers ontvangen. Hieruit hebben wij twee winnaars gekozen:

De winnaar van het boekenpakket ter waarde van 60,- euro, is Marijke geworden. Zij stuurde de volgende foto in:

Voor haar is dit een moment van stilte in de schepping. Wij waren gelijk enthousiast over deze foto, omdat hij door de zachte kleurstelling, de kleine scherptediepte en de mooie compositie veel rust en stilte uitstraalt.

 

De foto van Piet zal worden gebruikt als nieuwe bureaubladachtergrond die de lezers van PUUR! Vandaag gratis kunnen downloaden (vanaf Maart! we kunnen niet wachten.). Hij stuurde een bijzondere foto in, die wij mede door het verhaal erachter, erg mooi vonden. Op de foto van Piet is zijn dochter te zien, die in de stilte op het strand nadenkt over haar leven met God en hoe zij hier invulling aan kan geven. Wij vonden dit erg mooi. De foto straalt veel stilte uit door het lege strand, de rustige zee en de zachte jakobsladders die vanuit de lucht neerdalen in de zee.

 


In het full-color hardloopboek Morgen ga ik echt! delen Marijke ten Cate en Corien Oranje hun hardloopervaringen. Hardlopen is goed voor je! Maar hoe begin je eraan? En hoe houd je vol? Eerlijk, grappig en herkenbaar. Ze delen hun tips en tricks, en bekijken de hardloopwereld met een knipoog. Morgen ga ik echt! gaat over hardloopkleding, blessures, looptechnieken en de psychologie van het hardlopen. Hardlopen kan je bijvoorbeeld helpen om af te vallen of om je beter te voelen. Met veel tekeningen, motiverende verhalen, testjes en interviews: start to run today!

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *