Auteur:
Publicatiedatum:
2 maanden geleden

Denk je mee? De website krijgt een nieuw jasje!

Welkom op onze oude, vertrouwde PUUR! website waar we je met veel plezier dagelijks voorzien van een nieuw artikel. Deze artikelen zijn geschreven door onze bloggers waar we dankbaar én trots op zijn, want dankzij hen kunnen we waardevolle, inspirerende en bemoedigende content delen met jou! Ook de auteurs van Uitgeverij Kok en Boekencentrum schrijven graag nieuwe blogs die je op onze website kunt lezen. Maar wat gaat er dan eigenlijk veranderen?

Achter de schermen zijn we er al een tijdje mee bezig, want het vraagt natuurlijk veel toewijding en aandacht om de gezelligste website van het land een make-over te geven! We willen je daarom heel graag vragen om met ons mee te denken, zodat we de website kunnen verbeteren. En wie kent de website beter dan de echte PUUR! lezeres? Om jou te bedanken voor het invullen van deze korte vragenlijst, verloten we onder de deelnemers boeken uit de Zomerlezen-campagne van Uitgeverij Kok en Boekencentrum. Wat een feestje!

Klik hier voor de enquête 

Dank je wel alvast voor de hulp, tips en input waardoor wij PUUR! kunnen verbeteren. Vier het leven, vier vandaag. Met PUUR!