Auteur:
Publicatiedatum:
10 maanden geleden

PUUR! Boekentip – Bestseller ‘Carry on en leef’ door Glennon Doyle Melton

Ken jij bestsellerauteur Glennon Doyle Melton al? Glennon Doyle Melton is een vrouw met een missie: ze wil de waarheid vertellen. Ook als die pijnlijk is, want maskers opzetten, daar doet ze niet aan. Ook niet op social media, waar ze ongekend populair is. Op Facebook heeft ze 530.000 volgers, op Twitter 45.000 en op Instagram 140.000. Ze beschrijft zichzelf als ‘bijna beschamend schaamteloos’ – en dat is precies de reden waarom ze in de Verenigde Staten zo veel vrouwen heeft weten te raken. Haar eerste boek werd meteen een New York Times-bestseller. Carry on en leef verschijnt op 4 oktober bij Uitgeverij Kok. 
melton

Compassie is belangrijker dan angst, dan erbij willen horen, dan meelopen met de menigte.

In Carry on en leef blikt Melton terug op haar leven so far – ze is nog maar net veertig. Twintig jaar lang nam ze haar toevlucht tot overmatig eten, alcohol en drugs, totdat ze koos voor het leven. Met vallen en opstaan, dat wel. Haar geloof speelt daarin een belangrijke rol.

‘De zonsopgang was God die me dag na dag aanspoorde om weer tot leven te komen.’


carryonenleefGeniet van de toegankelijke en vermakelijke schrijfstijl van Melton en vooral van haar levenswijsheid, die zij bijna achteloos tentoonspreidt. Veel leesplezier, moed én kwetsbaarheid toegewenst!

Reserveer Carry on en leef alvast zodat deze bestseller als eerste bij jou op de mat valt!