Auteur:
Publicatiedatum:
2 jaar geleden

PUUR! Live – Bezoek gezellig deze stands!

PUUR! Live is de jaarlijkse live ontmoetingsplaats voor vrouwen die van het leven en lezen houden. Er zijn tal van inspirerende workshops, je kunt creatief aan de slag, het is mogelijk om lezingen en demonstraties bij te wonen en je kunt aanschuiven voor een speeddate die allemaal gerelateerd zijn aan (H)eerlijk leven!

Hoera, het is bijna 30 mei en er worden achter de schermen nog bergen verzet om ervoor te zorgen dat alles die dag goed verloopt, want er is zo veel te doen! Nog geen ticket? Bestel hem hier! Speciaal voor jou zetten we alles op een rij! We laten je in dit artikel zien aan welke standhouders je echt even een bezoekje moet brengen én waarom!

Bij welke ga jij zeker weten langs?

Made by Hanna

Made by Hannah

Bij Made by Hanna vind je unieke, handgemaakte & hippe sieraden voor een betaalbare prijs! Neem snel een kijkje op de site voor een indruk van hun producten!

De Olijftak

logo Olijftak

Bij De Olijftak kun je terecht als je meer wilt weten over je gezondheid, een gezonde leefstijl of een gezonde balans op het gebied van gewicht, voeding, beweging en vitaliteit. Op hun site lees je meer!

Boekhandel Het Baken

Het Baken is een gezellige winkel waar al je zintuigen worden geprikkeld. Je kunt bij hen terecht voor mooie boeken, prachtige muziek, allerlei kaarten, inspirerende teksten en geweldig mooie lifestyle producten! Neem vast een kijkje op hun site!

Hee Goodies

Hee Goodies

In de stand van HEE Goodies vind je Bijbels geïnspireerde Goodies voor allerlei gelegenheden in een eigentijds jasje. Denk aan bemoedigende cadeautjes of kaarten. Maar ook aan trendy interieur artikelen die naast sfeer een Bijbelse boodschap bevatten! Meer zien en weten? Klik dan hier!

Smakelijck

Welkom bij Restaurant Smakelijck uit Putten

Sta jij achter puur & eerlijk eten? Of wil jij er meer van weten? Kom dan gezellig langs bij de stand van Restaurant Smakelijck uit Putten. Wij koken elke dag weer e-nummervrij! Neem vast een voorproefje op hun site!

Tante Peet

Tante Peet

Tante Peet wordt gerund door Petra de Rooij en Willeke Verhage. Samen gaan ze de uitdaging aan om creatief te zijn en mensen blij te maken met hun producten! In hun stand vind je allerlei woondecoratie en speelgoed in brocante stijl! Allemaal te leuk om te laten liggen! Neem vast een kijkje!

Lindi Melse

Houd jij van stempelen? Ga dan langs bij de stand van Lindi Melse. Ze verkoopt o.a. haar schilderijen, stempelcollectie en art prints. Ook is het mogelijk om jouw exemplaar van God Kiest Jou! te laten signeren. Bekijk haar prachtige werk vast!

Jedidja Styling

Jedidja

Ieder mens is bijzonder en uniek gemaakt. Ook jij! Iedereen heeft een persoonlijke schoonheid en aantrekkelijkheid. Ontdek deze schoonheid door een workshop of individueel advies in je eigen unieke kleuren, stijl en eerlijke make up. Neem vast een voorproefje op de site!

Met impact

Renate van Doorn zal op PUUR! Live haar stand vullen met mooie woonproducten. Ze geeft graag een boodschap mee in de producten die ze maakt, bijvoorbeeld door een tekst, maar ook door vorm, kleur of een bepaald symbool. Zo wordt het een product met impact, meer dan alleen een accessoire. Bekijk haar creaties hier vast!

Bonna Dotta

Header

Ben jij een hippe moeder? Dan mag jij de stand van Bonna Dotta niet voorbijlopen. De collectie van Bonna Dotta kenmerkt zich door sprekende kleuren en oog voor leuke details en… van elk handgemaakt product is er maar één! En je vindt er van alles: stoere en eigenwijze tassen, vrolijke mini-slingers, gehaakte en stoffen lampenkappen, portemonnees, en nog veel meer! Neem eens een kijkje op hun site!

De kleurenkroon

kleurenkroon

Mijntje Haakmeester, het gezicht achter De kleurenkroon is een bevlogen onderneemster. Ze geeft naailes, kleur- en kledingadviezen en op PUUR! Live kun je bij haar terecht voor hippe tweedehands kleding! Nieuwsgierig? Kijk eens op haar site!

VVV Spakenburg

VVV

 

Bunschoten, Spakenburg, Eemdijk en Zevenhuizen vormen samen de gemeente Bunschoten. En dus mag VVV Spakenburg 30 mei niet ontbreken. Als jij alles over deze gemeente wil weten, mag je hun zeker niet voorbijlopen. Meer lees je op hun site!

June & July

June and July

June & July heeft als passie om het leven mooi in te kleuren. Op PUUR! Live kun je bij hen terecht voor stijlvolle accessoires om je huis of feest mee aan te kleden. Kijk ook eens op hun site!

Larint Interieur

larint - interieur en vormgeving

Larint Interieur ontwerpt, stylet en geeft kleur aan je interieur. Wij realiseren het project van A tot Z. Ben je van plan om je woning of bedrijf in te richten? Wil je de huisstijl terugzien in je bedrijf? Of wil je je interieur met een restyling een beetje spannender maken? Of wil je alleen een kleuradvies? Breng een bezoekje aan hun stand en je vind er gegarandeerd je antwoord! Meer lees je op de site!

Voedzaak & snel

V&S

Groene smoothies zijn gezond! Ze geven je lichaam een extra portie vitamines, mineralen, vezels en soms ook goede vetten, stuk voor stuk belangrijke stoffen die je helpen bij het verkrijgen of het behouden van een gezond lichaam. Sven & Jennifer van het platform Voedzaam & Snel maakten daarom ook: Het Groene Smoothieboek! Zij hebben alle smoothies met zorg bedacht en uitgebreid getest. Alle recepten zijn 100% natuurlijk. Bij hun kun je terecht voor het boek en een heerlijke proeverij!

Red een kind

Red een kind

Kansen voor kinderen vergroten. Daar zet Red een Kind zich voor in. Kinderen horen thuis bij hun familie en in hun dorp of stad. Als het kan dichtbij hun vader en moeder, broertjes en zusjes. Dat is de beste plek om op te groeien. Bij hun stand vind je meer informatie! Hun site biedt meer informatie.

Basic Trust Live

zzp zorgthuis

ZZP Zorg Thuis biedt u zorg op maat in uw thuissituatie Wij helpen u zodat u langer thuis kunt blijven wonen met de zorg die u nodig heeft. Ook helpen ze u uw zorg vragen in kaart te brengen en te realiseren. Ze geven Op PUUR! Live advies en informatie! Lees meer op hun site!

Smakelijck

Smakelijck

Ken jij de heerlijke kookboeken van Williene Klinck? De Smakelijck-kookboeken? Heerlijke recepten zonder zakjes en pakjes en met zo min mogelijk suiker. Neem een kijkje bij haar stand en laat je inspireren! Meer lees je op haar site!

3xM

3xM

3xM staat voor More Message in the Media. In landen waar armoede en geweld heersen, bereikt 3xM mensen via televisieprogramma’s waarin Gods boodschap van liefde klinkt. In de eigen taal en cultuur van de inwoners van het land. breng hun stand een bezoekje voor meer info en kijk eens op hun site!

Jij bent exclusief

Exclusief Luitjes

Exclusief van Carolien! Laat je verrassen door hun exclusieve sieraden & accessoires!

Kijk hier voor meer info!

Eljada

eljada

Bij Eljada vind je de allerlei soorten sieraden die handgemaakt en daardoor uniek zijn en ze hebben allemaal een prachtige betekenis! Ga er zeker kijken en neem vast een voorproefje op hun site!

Zien we jou ook 30 mei? Veel plezier op PUUR! Live!