Auteur:
Publicatiedatum:
2 maanden geleden

PUUR! Zomer magazine speciaal voor jou

De PUUR! Zomer 2017 is verschenen en we zijn er als redactie ontzettend trots op. Heb jij het nieuwste magazine al gelezen of cadeau gegeven? Uren leesplezier gegarandeerd! Er zit namelijk zelfs een gratis complete roman bij! Daar komen we de zomer natuurlijk wel mee door, wat een heerlijk vooruitzicht. Nieuwsgierig wat er in de PUUR! Zomer 2017 staat? Wij verklappen alvast meer, lees je mee?

Het thema van deze PUUR! Zomer is ‘Verbinding’. We verdiepen ons in drie kernrelaties – met jezelf, met God en met anderen. Ook genieten we van het interview met Beth Moore, Marianne Grandia ging met haar in gesprek en in deze PUUR! Zomer kan je dit interview bewonderen. Lizet de Knegt voelt zich verbonden met de Bijbelse Hanna en zij vertelt er in PUUR! Zomer meer over. Ook kom je meer te weten over het speeddaten in de kerk én gaan we gezellig kleuren! We vertellen meer over bijzondere plekjes voor een weekend weg, gaan DIY’en en we leren meer over minimalisme in de praktijk. Alsof dat nog niet genoeg is, lezen we mooie columns, kunnen we deelnemen aan een prijspuzzel en smullen we van de recepten uit het bakboek van Annemarie Pronk. Heerlijk! En last but not least lezen we hét interview met Bookazine-auteur Jolina Petersheim. We hebben gelukkig nog niet alles verklapt, de PUUR! Zomer 2017 bevat namelijk veel meer. Maar dat mag je helemaal zelf ontdekken. Of gezellig samen natuurlijk. Veel leesplezier en geniet van de PUUR! Zomer 2017 die we met liefde, warmte en heel veel plezier speciaal voor jou hebben samengesteld.

Namens de redactie veel leesplezier toegewenst!

Over PUUR! Zomer

PUUR! Zomer 2017 is een fijn zomermagazine boordevol interviews, columns, mode, psyche, DIY, reportages en nog veel meer. In deze editie onder meer een interview met Beth Moore over kritiek en persoonlijke groei, een prachtig verdiepend stuk van relatietherapeut Fina van de Pol over veilige hechting, recepten uit het bakboek van Annemarie (Heel Holland Bakt) en inspiratie om te gaan speeddaten… in de kerk. Bij PUUR! Zomer 2017 zit een compleet bookazine van de roman ‘De vroedvrouw’ van Jolina Petersheim. Veel leesplezier!

 

 

 

 

Bekijk ook eens...