Uitnodiging dag 8 —> jij en God

TERWIJL ZE VERDER trokken, moest Mack denken aan de ontelbare dingen die hij gedurende de afgelopen dagen had ervaren. De gesprekken die hij met hen drieën en ook met ieder afzonderlijk had gehad, de tijd met Sophia, de periode van aanbidding die hij had meegemaakt, het samen met Jezus naar de nachtelijke hemel kijken, de wandeling over het meer. En dan gisteravond het allermooiste: het feest van verzoening met zijn vader. Zo veel genezing met zo weinig woorden. Het viel niet mee om dat allemaal in je op te nemen.

  1. Denk terug aan jouw tijd met God in de hut. Was het genezend? Waarom wel of waarom niet? Je kunt het met je verstand misschien nog niet helemaal pakken, maar denk eens na over de veranderingen die diep in je binnenste hebben plaatsgevonden en die misschien moeilijk in woorden te vatten zijn.

HIJ BESEFTE WEL dat hij nooit meer dezelfde zou zijn en hij vroeg zich af wat deze verandering in zou houden voor Nan en hem en zijn kinderen, vooral voor Kate.

  1. Zijn er door jouw ontmoetingen met God dingen veranderd in je leven en in je omgeving?

‘IK BEGRIJP HET, Mackenzie. We zijn weer terug bij het begin. Dat je gisteren je vader vergaf was een heel belangrijk aspect voor jou om mij vandaag als Vader te kunnen zien.’

  1. Heeft God voor jou bepaalde aspecten die jij moeilijk vindt om te begrijpen, te accepteren of mee om te gaan? Vertel daar meer over.